måndag 5 december 2011

Det går utför

Det här kläckte en av mina kollegor i helgen under en homo-diskussion som inleddes med att "det är äckligt med bögar som hånglar":
- Men om det är två killar så finns det ju ingen som säger nej (alltså ingen tjej som säger nej så då är det givet att de kommer gå hem och ligga, vilket var ännu äckligare). Men två tjejer som hånglar - det är helt okej för det är bara sexigt.

Visst förstår jag att folk kan känna så, han är ju inte den enda, och alla har rätt till sin åsikt. Men ändå. Kom igen! De kan väl i alla fall försöka vidga sina vyer eller åtminstonde hålla det för sig själva. Jag tycker inte det är okej att gå runt och slänga ur sig sånt där. Nästa gång kanske det sitter någon ung homosexuell kille som inte kommit ut än bakom dem i bussen. Vad ska han känna?

Har ni redan sett denna redan så tycker jag ni ska se den. En ung kille som har uppfostrats av två mammor: http://front.moveon.org/two-lesbians-raised-a-baby-and-this-is-what-they-got/?fb_ref=.TteubIfE2EX.like&fb_source=profile_multiline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar