onsdag 19 oktober 2011

Aj!

Satan vilken träningsvärk. Jag tror inte jag varit med om maken. Eller jo det har jag men det var bra längesedan. Jag gick på Funktionell träning igår, första gången och jag var helt grön om vad det var egentligen, men oj vad det tog. Det konstiga var att det var inte så jävla jobbigt i stunden. Vi gjorde allt så lugnt och sansat, ingen stress, inget skrik. Det kändes ju hela tiden men var ändå helt överkomligt. När det var över stapplade jag iväg, träningsvärken kom fan på en gång. Det gick direkt från mjölksyra till träningsvärk. Idag har jag gått runt som en gammal kärring och/eller som att jag skitit på mig alternativt haft en lite för rolig helg med Leroy.

Gick och simmade idag för att råda bot på värken. Jag kände mig assexig när gick min påsketna walk i bikinik genom badhuset. Smokin' Hot.

I bassängen bredvid var det simlektioner för vuxna. Mest nysvenskar. Och så träffade jag min kollega som berättade att han lärt sig simma vid 17 års ålder. Man tar det lite för givet att alla kan simma. Men så är inte fallet. Tur att jag tränat livrädding och släpat upp mina vänner på ett simulerat isflak i tonåren. SOM jag kan rädda.

1 kommentar:

  1. Haha, kommer du ihåg när vi brukade baklänges nedför trapporna på staffanskolan? För att det gjorde så helvetiskt ont!! Det var tider det :)
    PUSS påre

    SvaraRadera